Fred de la Bretoniere

Ga meteen naar de Fred de la Bretoniere in jouw maat:
maat 35 maat 36 maat 37 maat 38 maat 39 maat 40 maat 41 maat 42
Bekijk hier de gehele collectie (waaronder de sale) van Fred de la Bretoniere:

Meteen naar jouw favoriete Fred de la Bretoniere of Shabbies webshop? Klik op de webshop van jouw voorkeur:

Omoda Logo mooieschoenen.nl  Van Arendonk

De bladeren aan de bomen worden weer groen, de bloemetjes beginnen te bloeien, en de zon begint zolangzamerhand weer te schijnen. Het is duidelijk dat ze zomer weer voor de deur staat! Bij het warme weer van de zomer hoort natuurlijk een collectie die hier bij past en hier naadloos op aansluit. Fred De La Bretoniere weet dit als geen ander. Daarom heeft hij voor de zomermaanden een prachtige collectie ontworpen met de meest fashionable en comfortabele zomerschoenen en sandalen!

In de zomercollectie van Fred De La Bretoniere staan pasteltinten en lichte kleuren centraal. Hier en daar worden deze gecombineerd met felle en opvallende knalkleuren die perfect aansluiten op het gevoel dat de zomer bij ons opwekt. De collectie kent voornamelijk schoenen met een lage hak. Daarnaast bevat de collectie ook enkele modellen met een hoge brede hak of een sleehak. In de zomercollectie van Fred De La Bretoniere vind je comfortabele slippers, sandelen en ballerina’s, leuke veterschoenen, stijlvolle lage schoenen, stoere laarzen en prachtige pumps. Alle modellen zijn subtiel opvallend en altijd perfect te combineren met elke denkbare outfit, en allemaal voorzien van een opvallend detail dat elk paar schoenen ware eyecatchers maakt.

Net als bij voorgaande collecties is er voor iedereen wel een geschikt paar schoenen van Fred De La Bretoniere te vinden. De schoenen zijn eindeloos te combineren en passen perfect bij elke stijl en elke outfit. Schoenen van Fred De La Bretoniere maken je outfit altijd compleet en zijn een perfecte aanvulling op je look en garderobe.