Herfstcollectie

De herfstcollectie van Shabbies staat hierboven weergegeven. Als je op “meer info” klikt kom je op de pagina van de webshop die deze schoen in het assortiment heeft. Zaten jouw perfecte paar schoenen er niet bij? Shabbies-sale.nl heeft nog een aantal webshop suggesties, check de webshop door op het onderstaande logo te klikken:

Omoda Logo mooieschoenen.nl  Van Arendonk

In Nederland kan het flink regenen. In de herfstmaanden is het dan ook zaak om stevige schoenen te hebben die tegen een stootje kunnen. Shabbies zijn hiervoor de perfecte schoenen.  Shabbies staan namelijk bekend om de topkwaliteit leer  die in de schoenen worden gebruikt. Vrouwen vinden het over algemeen ook belangrijk dat de schoenen er goed uit zien. Dit zit ook helemaal goed, de modeontwerper Fred de la bretoniere  is namelijk een uitstekende ontwerper die al grote prijzen heeft gewonnen in de wereld.

Shabbies wintercollectie

Nederland staat niet bekend om het goede weer en de stralende zon.  De temperaturen kunnen in de herfst en winter flink dalen. Daarom is het belangrijk om goede en stevige schoenen aan te schaffen die wel tegen een stootje kunnen. Shabbies Amsterdam biedt in dit geval de uitkomst!

De wintercollectie van Shabbies is uitermate geschikt voor elk weertype die je in de koudere maanden voorbij ziet komen.  De schoenen staan bekend om hun hoge kwaliteit, en het merk levert dan ook enkel topproducten die gemaakt zijn van de beste en stevigste leersoorten. Dit zorgt voor optimaal draaggemak en comfort. Niet voor niets heeft topontwerper Fred De La Bretoniere al vele prijzen gewonnen voor zijn geweldige ontwerpen. Naast het feit dat de schoenen van hoge kwaliteit en super comfortabel zijn, wordt er veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de schoenen.

De wintercollecties bevatten ook verscheidene soorten laarzen, waaronder bijvoorbeeld veterlaarzen, overknee laarzen, lage booties, et cetera. Dit zorgt voor een gevarieerde collectie waarin voor iedereen wel een geschikt paar te vinden is. Shabbies zijn daarnaast altijd makkelijk te combineren met elke kledingstijl en outfit. Ze maken je look en persoonlijke garderobe helemaal compleet!

Op shabbies-sale vind je de mooiste Shabbies voor de allerbeste prijzen. Neem snel een kijkje in de prachtige wintercollectie, en koop jouw mooie schoenen of laarzen in de Shabbies outlet, die aangesloten is op de beste webshops.

Shabbies outlet

De herftscollectie van Shabbies in 2014 is zeer gevarieerd.  Je kunt opvallende laarzen vinden met opvallende kleuren, maar ook minder opvallend schoenen met de welbekende kleuren bruin en zwart. Er zijn weer vele enkellaarzen in de collectie en een aantal overknee laarzen. De veterlaarzen zijn dit jaar maar een aantal exemplaren  van uitgebracht. De prijzen lopen uiteen van € 100,- tot € 400 euro. Zoals je van shabbies-sale.nl gewend bent hebben we ook altijd laarzen voor jou in de outlet. Als je in het assortiment kijkt vind je bij ons altijd wel weer een paar scherp afgerijsde outlet Shabbies. We zullen jou uiteraard naar de webshop leiden, die de laagste prijs heeft.