Businessproof met Fred De La Bretoniere

De vakantie is voor de meesten inmiddels weer voorbij, wat betekent dat je waarschijnlijk weer aan het werk of naar school moet. De zomerjurkjes en korte broeken kunnen weer opgeborgen worden, en wordt verruild voor een zakelijke look. Gelukkig is dit wel een heel goed excuus om een nieuwe garderobe aan te schaffen! En waar kan dit nou beter dan bij Fred De La Bretoniere?

Moet je binnenkort weer aan het werk? Wanneer je op zoek naar een stijlvolle look die helemaal businessproof is, dan ben je bij Fred De La Bretoniere aan het juiste adres. De ontwerper voor zijn gelijknamige merk en voor Shabbies Amsterdam verschillende soorten schoenen ontworpen waarmee jij professioneel en modern voor de dag komt. Hoge laarzen, enkellaarzen, hoge hakken, platte zolen; wat jouw persoonlijke voorkeur ook is, hier kom je het gegarandeerd tegen!

Naast schoenen en laarzen heeft Fred De La Bretoniere ook een indrukwekkende tassen- en accessoirescollectie. De tassen zien er niet alleen geweldig uit, maar zijn ook super praktisch en handig ingedeeld. Zo hebben ze natuurlijk voldoende vakjes voor onmisbare items zoals je smartphone, pennen, papieren, laptop, en eventueel jouw favoriete lipstick! Zo kun je jouw spullen netjes opbergen en toch ook makkelijk terugvinden. De werktassen van Fred De La Bretoniere draag je als handtas of als schoudertas.
logo Van den Assem            Omoda logoWerktas fred de la bretoniere

Comments are closed.