De nieuwe collectie Fretons is binnen

De nieuwe collectie van Fretons bevat fashionable en comfortabele schoenen voor hem en haar. Zowel de vrouwen- als herencollectie is gevarieerd en uitgebreid. Daarnaast zijn de collecties voorzien van mooie accessoires die je eindeloos met de schoenen en iedere outfit kunt combineren.

Damescollectie Fretons

De vrouwencollectie van Fretons wordt voornamelijk gekenmerkt door hippe sneakers en stoere boots. Verwacht geen kleuren uitspattingen bij het merk; Fred De La Bretoniere wil met zijn moderne maar toch klassieke lijn vooral modieuze schoenen creeëren die makkelijk te combineren zijn en een classy maar toch casual look hebben. Het kleurgebruik binnen de collecties lijkt daarom voornamelijk tot donkere kleuren als zwart en grijs, en tot natuur- en bruintinten beperkt te worden. Verwacht desondanks geen saaie collectie: De vrouwenmodellen van Fretons zijn trendy, en tegelijkertijd casual en spannend. De schoenen kunnen bij vrijwel iedere outfit of look gedragen worden en voor iedere gelegenheid is er daarom wel een geschikt paar te vinden.

Herencollectie Fretons

Ook de herencollectie van Fretons belooft veel goeds. Net als bij de vrouwencollectie zul je voornamelijk casual sneakers en stevige boots tegenkomen. Ook hier wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de wat meer neutrale kleuren en materialen. Wel zul je af en toe opvallende details terugvinden, bijvoorbeeld in de vorm van gekleurde veters tot unieke designs. Hierdoor ontstaat een veelzijdige collectie die nergens saai wordt. De herencollectie van Fretons is er daarom voor de  ambitieuze zakenman, maar ook voor de casual geklede huisvader. Voor iedereen is er wel een geschikt paar Fretons te vinden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de geweldige collecties van Fretons? Neem dan snel een kijkje op de website. Hier vind je namelijk altijd de mooiste modellen voor de meest voordelige prijzen.

Comments are closed.