De nieuwe instappers van Shabbies Amsterdam

Een schoentype die je veel terugziet in de warme lente- en zomermaanden is de instapper. Bij deze schoenen staat het draaggemak centraal. Zoals de naam al doet vermoeden trek je de instappers aan door er simpelweg in de stappen! Hierdoor zitten ze erg lekker en ontstaat er een nonchalante look. Shabbies Amsterdam weet goed op de populaire schoenentrend in te spelen door met enkele prachtige exemplaren te komen voor hun nieuwe lente collectie!

De instappers van Shabbies zien er misschien eenvoudig uit, maar zitten absoluut niet eenvoudig in elkaar. Voor de schoenen wordt enkel het beste su├Ęde en sterk structuurleer gebruikt, en binnenkant van de instappers is gevoerd met een handig uitneembaar leren voetbed die het draaggemak versterkt. Ook de zool draagt hieraan bij. Deze is namelijk plat en flexibel, waardoor je er op een mooie zomerdag eindeloos mee door een mooie stad kunt slenteren zonder last te krijgen van je voeten.

Het merk geeft aan dat de schoenen perfect passen bij iemand met een ongedwongen levensstijl. Je kunt gaan en staan waar je wilt, en de instappers zijn daarnaast eindeloos te combineren met verschillende soorten outfits en looks. Of je nou een lange broek, leuke shorts, een rokje of een zwierig zomerjukje draagt; deze leuke instappers van Shabbies misstaan bij geen enkel kledingstuk! Hierdoor is het de perfecte aanvulling op je lentegarderobe.

 

General 300x250licht bruine instappers shabbies

Comments are closed.