De nieuwe sneakercollectie van Fred de la Bretoniere

Over iets langer dan een maand begint de lente weer. Ondanks dat het nog niet zo ver is, presenteren verschillende merken toch al hun lente/zomer collectie. Zo ook Fred De La Bretoniere, die voor komend voorjaar naast de gewone collectie ook een geweldige sneakerlijn ontworpen heeft!

De sneakers van Fred De La Bretoniere zijn stoer en casual, maar toch ook stijlvol en klassiek. Ze zijn tijdloos en stralen ondanks hun simpele uiterlijk luxe uit. Daarnaast staat comfort altijd voorop bij het merk. Hierdoor zijn de sneakers niet alleen voorzien van een geweldig uiterlijk, maar lopen deze leuke sneakers ook nog eens fantastisch. Dankzij de stevige maar toch soepele en zachte materialen en de perfecte pasvorm wordt het draaggemak flink versterkt.

De koude herfst- en wintermaanden zijn helemaal geschikt voor warme en donkere kleuren, maar in de zomer zien we toch liever wat frissere en lichtere kleuren. Ook bij Fred De La Bretoniere hebben ze dit helemaal begrepen. De sneakercollectie van het vooruitstrevende merk bestaat dan ook voornamelijk uit dat wat we van Fred De La Bretoniere gewend zijn: romantische pasteltinten! Ook lichte grijstinten, beige, en de prachtige rode roestkleur kleuren die in de nieuwe lente/zomer 2016 collectie thuis horen. Deze kleuren worden gecombineerd met echte klassiekers wat het uiterlijk van de Fred De La Bretoniere betreft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bijzondere hielstuk van echt python leer, en de chique zwarte zool met crocoprint.

Comments are closed.