Espradilles hoe worden ze gemaakt?

De schoenen van Shabbies Amsterdam zijn natuurlijk zo populair dankzij hun geweldige uiterlijk, maar staan daarnaast ook bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Zo ook de espradilles. De schoenen kunnen wel tegen een stootje en wanneer u kiest voor espradilles van Shabbies bent u verzekerd van optimaal gemak en lang draagplezier.
Voor de espradilles van Shabbies worden alleen de beste en stevigste materialen gebruikt. De zolen, die gemaakt worden van touw, zijn voorzien van extra stevigheid door een combinatie met sterk leer. De bovenste laag bestaat uit sterk canvas. Hierdoor lopen de schoenen heerlijk en heeft u er lang plezier van. Met die reden kunt u de espradilles dan ook meerdere zomers eindeloos combineren zonder dat ze stuk gaan.
In de onderstaande video is te zien hoe de espradilles in espradilles fabriek in Spanje gemaakt worden. Zo wordt duidelijk hoeveel vakmanschap en tijd er in het maken van de schoenen gestoken wordt. De schoenen passeren maar liefst 50 mensen voordat deze al ‘af’ beschouwd kunnen worden en worden met de hand afgewerkt. Dit is goed terug te zien in de mooie details en de kwaliteit van de espradilles. In de video wordt het exclusieve proces sfeervol in beeld gebracht.

Comments are closed.