Fred De La Bretoniere en Shabbies hebben grootse plannen

Onlangs bracht Fred de la Bretonière naar voren dat hij grootse plannen heeft voor zijn gelijknamige schoenenlabel en zijn populaire Shabbies. Bij deze plannen horen onder andere de nieuwe look van de winkels en de uitbreiding naar het buitenland. Ook wil het bedrijf zich online verder ontwikkelen met een volledig nieuw online platform.

Dit jaar komt er voor de merken een nieuwe webshop waar een bestelling plaatsen nog makkelijker moet worden, net als op de linkpartners van de website. Verder liggen er plannen om de negen Nederlandse winkels als het ware te updaten. Shabbies Amsterdam en Fred de la Bretonière worden als twee verschillende merken apart van elkaar gepresenteerd. Ook moeten er shop-in-shops in alle filialen bij komen. Uiteindelijk wil Fred De La Bretoniere uitbreiden naar buurlanden Duitsland en België. Op de lange duur staat mogelijk Scandinavië op de planning.

Verder wil Fred De La Bretoniere zich meer gaan richten op de tassencollecties. Ooit is hij als ontwerper namelijk gestart met een tassencollectie, en pas na de samenwerking met de Bijenkorf werd het schoenenmerk opgestart. Uiteindelijk is het schoenensegment veel groter geworden dan de tassencollectie. Toch ziet het merk meer kansen voor de tassencollecties. Daarom komt er vanaf seizoen lente-/zomer 2018 een volwaardige tassenlijn. Deze tassenlijn paste altijd al goed bij de schoenencollecties wat betreft bijvoorbeeld de thematiek en het leer waar de items van gemaakt worden. In de nieuwe tassenlijn krijgen de tassen echter een eigen gezicht met eigen leersoorten en ontwerpen.

groene schoudertas fred de la bretonière

Comments are closed.