Fred De La Bretoniere sandalen collectie

Nu de warme zomer weer voor de deur staat is het weer tijd voor prachtige nieuwe schoenencollecties die perfect bij dit heerlijke weer passen. Je wilt tenslotte wel optimaal van de hogere temperaturen kunnen genieten, en er tegelijkertijd geweldig uitzien! Gelukkig is er dan altijd weer een prachtige collectie van Fred De La Bretoniere die je nooit teleurstelt. Ook nu hebben zij namelijk weer verschillende prachtige sandalen in de  collectie!

De sandalen collectie van Fred De La Bretoniere bestaat uit verschillende modellen met een platte zool, maar bijvoorbeeld ook met een hogere sleehak of blokhak. Vooral de sleehak lijkt deze zomer weer een comeback te maken. De hogere hak accentueert je benen en geeft je een elegante look, en de sleehak maakt het mogelijk om de hele dag super comfortabel te lopen. Ideaal voor wanneer je in de zomer lekker met je vriendinnen gaat winkelen dus!

Het kleurgebruik binnen de collectie is precies dat wat je van Fred De La Bretoniere zou verwachten. Je hebt de keuze uit verschillende klassieke modellen in elegant zwart, maar bijvoorbeeld ook uit neutrale kleuren en natuurtinten als bruin en beige. Verder vind je hier en daar een super leuk paar met een leuke pasteltint op een wat meer opvallende kleur. Kortom: voor iedereen is er wel een leuk paar Fred De La Bretoniere sandalen te vinden!

Fred De La Bretoniere sandalen

Comments are closed.