Herfst is begonnen, tijd voor Shabbies!

Nu de temperaturen weer beginnen te dalen en de zon zich ineens een stuk minder vaak laat zien, moeten we er toch echt aan geloven: de zomer is voorbij. Gelukkig brengt de herfst ook hele leuke dingen met zich mee. Bij de populaire webshops Omoda Van den Assem of mooieschoenen.nl of Van Arendonk. kunt u vanaf nu namelijk de prachtige herfstcollectie van Shabbies Amsterdam vinden!

De herfstcollectie bevat een gevarieerd aanbod in verschillende type laarzen. Of u nou kiest voor hoge of lage laarzen, voor een hoge hak of toch juist een platte zool, in de herfstcollectie van Shabbies vindt u wat u zoekt! De materialen die voor deze collectie gebruikt worden zijn wat dikker dan de materialen die gebruikt worden in de zomer, en zorgen er in de frissere herfstmaanden voor dat uw voeten lekker warm blijven. Sommige paren zijn zelfs voorzien van een dunne bontlaag! Ook zijn de grotendeels waterdichte laarzen voorzien van stevige en dikkere zolen. De belangrijkste kleuren die dit seizoen in de collectie terugkomen sluiten perfect aan op de herfst. Zo bevat de collectie veel bruin- en aardetinten, maar ook echte klassiekers zoals elegant zwart en grijs.

Bent u benieuwd naar de herfstcollectie van Shabbies Amsterdam? Wanneer u verder kijkt op deze website zult u de mooiste en meest voordelige items uit de herfstcollectie terugvinden, die afkomstig zijn van de grote en betrouwbare webshops Omoda Van den Assem of mooieschoenen.nl.

Comments are closed.