Inspiratie voor de nieuwe collecties van Fred de la Bretoniere

Fred De La Bretoniere en Shabbies Amsterdam mogen dan vooruitstrevende en moderne schoenen- en accessoiresmerken zijn, toch worden de regelmatig geïnspireerd door vroegere tijden. Dit is ook nu weer het geval met de prachtige herfst- en wintercollecties van deze topmerken. Deze collecties zijn namelijk sterk geïnspireerd door de jaren 90, en dit geldt voor zowel de schoenen- als tassencollecties. In deze tijd stond namelijk vakmanschap en ambacht centraal, maar de vintage invloeden van deze tijd zien er ook nog eens geweldig uit!

De nieuwe collecties van Fred De La Bretoniere bevatten bijzondere details, elegante silhouetten, een stoere maar toch classy uitstraling, en geweldige designs. Verder wordt het kleurenpallet donkerder en wat meer edgy en casual. Mede hierdoor maken bepaalde modellen een echte come-back in de winter- en herfstcollecties. Zo is de chelsea boot ook dit seizoen weer enorm populair. Deze echte klassieker staat voor comfort en is super casual, maar toch ook elegant en stijlvol. Deze boots kunnen met iedere look gecombineerd worden en zijn toch nooit saai. Deze schoenen zijn er met een platte zool, maar je kunt ook voor een opvallender paar met een hoge hak kiezen.

Ook de Oxford sneakers zijn dit najaar erg in trek. Deze schoenen zijn sportief en stoer, maar dankzij de veelzijdige designs ook onmisbaar in het huidige modebeeld en die van de jaren hiervoor. Vorig jaar werden de Oxford sneakers voor het eerst geïntroduceerd bij Fred De La Bretoniere. Deze herfst maken deze unieke veterschoenen een welverdiende come-back!

Als laatste is ook dit seizoen weer een de tassen collectie gedacht. De nieuwe collectie bestaat voornamelijk uit warme en aardse tinten die je van de herfst verwacht, zoals bruintinten, rood, koper, et cetera. De tassen zijn echter tijdloos en geschikt voor iedere gelegenheid en goed te combineren met iedere look!

Zwarte laarzen van Fred de la Bretoniere

Comments are closed.