Laarzen met brede schacht

Vrouwen met stevige kuiten hebben vaak moeite met het vinden van geschikte laarzen en outfits waarin zij zich op hun gemak voelen. Bij het passen van dat ene leuke paar laarzen kan het gebeuren dat je de rits niet helemaal dicht krijgt, en dat mooie korte zomerrokje kan extra de nadruk leggen op de kuiten. Met de juiste schoenen en kleding kun je dit echter makkelijk verdoezelen!

Wanneer je niet teveel de nadruk op je kuiten wilt leggen is het verstandig om wijdere kleding te dragen. Een wijdere broek of rok laat je kuiten er slanker uit zien dan een skinnyjeans. Houdt er bij het kopen van nieuwe kleding daarnaast rekening mee dat zwart afkleedt. Draag je toch graag strakke leggings of broeken, dan kan zwart of een andere donkere kleur je kuiten er slanker uit laten zijn. Wit of lichte kleuren trekken juist de aandacht naar zich toe, en deze kun je dus beter vermijden. Ook het dragen van hoge hakken kan voor een duidelijk verschil zorgen. Door de hakken lijken je benen langer, en je postuur en kuiten daardoor slanker.

Wanneer je wat bredere kuiten hebt kan het bij veel merken lastig zijn om goed passende laarzen te vinden. Vaak is het zo dat de schacht van de laars te smal is, en je deze dus niet over je kuit kunt trekken. Gelukkig is dat bij Shabbies Amsterdam niet het geval. Brede Schacht Shabbies laarzen zijn namelijk geschikt voor iedereen, en dus ook voor vrouwen met stevige kuiten. Door de brede schacht zitten de laarzen ruim en comfortabel, en hoef je het kopen van mooie laarzen dus niet uit de weg te gaan.

Comments are closed.