Lente collectie Shabbies

General 728x90

De zomer is de tijd van terrasjes pakken en tot ’s avonds laat buiten zitten, en de tijd van zon, zee en strand. Voor de meeste mensen is dit dé periode om op vakantie te gaan of om leuke uitjes en activiteiten te plannen, en om zo veel mogelijk plezier te hebben. Ook bij Shabbies Amsterdam weten ze dit. Het motto van de nieuwe lente/zomer collectie 2016 is dan ook: ‘onbezorgd genieten’. En dat is goed in de spetterende nieuwe collectie terug te zien!

Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe schoenen. Gelukkig hoef je voor de komende lente niet lang te zoeken naar een prachtig paar. Fred De La Bretoniere levert met zijn Shabbies namelijk weer een geweldige collectie af! De nieuwe Shabbies en Fred De La Bretoniere collecties zijn geïnspireerd door de nieuwe trends Soft Retro en 70’s Glamour. Verwacht de klassieke elegantie en comfortabele modellen die we allemaal gewend zijn, maar dan wel met een knipoog en een unieke twist.

Het kleurgebruik is in de lente/zomer collectie minder somber dan dat van de herfst/winter collectie en sluit perfect aan op de gemiddelde zomergarderobe. Dit leidt tot een diverse collectie met zomers zwoele exemplaren, maar ook stoerdere en meer casual schoenen. De nieuwe collectie bestaat uit bijzondere slippers, hippe sandalen en comfortabele instappers, maar ook uit leuke platte laarsjes of laarsjes met een hak. Wat jouw persoonlijke voorkeur ook is, Shabbies heeft voor iedereen wel een geschikt paar!

Comments are closed.