De nieuwe herfst- en wintercollectie

Het wordt steeds een beetje kouder buiten, en binnenkort vallen de blaadjes weer van de bomen. De herfst staat namelijk weer voor de deur! Niet iedereen is hier blij mee. De herfst betekent namelijk het einde van zon, zee en strand, en de vrolijke zomerjurkjes worden verruild voor warme vesten en lange mouwen. Wij hebben echter de perfecte remedie gevonden voor de herfst-dip; namelijk een geweldige nieuwe collectie van Shabbies Amsterdam!

Ben je nu al zat van de koudere maanden, en kan je wel een oppepper gebruiken? Dan vinden wij dat het de hoogste tijd om een nieuwe garderobe aan te schaffen en jezelf te verwennen met prachtige nieuwe schoenen, tassen en accessoires! Shabbies Amsterdam heeft dit najaar namelijk alles wat je nodig hebt, en zelfs nog net een beetje meer. Verwacht deze herfst veel stoere en opvallende laarzen, bijvoorbeeld met stevige leren zolen of een grove blokhak. De schoenen zijn voornamelijk gemaakt van materialen als gewassen en grof structuurleer, en voorzien van hand gestikte details die jouw look net dat beetje extra pit geven. Ook de knee-high boots maken een comeback in deze veelzijdige herfst- en wintercollectie. Voor iedereen is er dus wel een geschikt paar Shabbies te vinden!

Wil jij jouw look helemaal compleet maken? Schaf dan naast een prachtig paar Shabbies laarzen ook hun stijlvolle tassen en accessoires aan. Zoals op de website van Shabbies te lezen staat is de Shabbies Fall/Winter 2016 tassencollectie namelijk ruwer, puurder en stoerder dan ooit!

 

groene shabbies laarzen

Comments are closed.