De nieuwe loafers van Fred De La Bretoniere

Fred De La Bretoniere blijft continu vernieuwen. Daarom is het ook niet zo gek dat er recent weer een aantal nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd zijn. We hebben het nu over de nieuwe loafers en veterschoenen!

De nieuwe loafers en veterschoenen van Fred De La Bretoniere zijn ontworpen op een ballerina leest. De leest is de vorm die gebruik wordt bij het maken van de schoenen, waarna de bovenkant van de schoen op de leest wordt geplaatst om ook deze vorm aan te nemen. De ballerina leest is comfortabel en flexibel. Bij de nieuwe loafers staat comfort en draaggemak dan ook centraal.

De loafers en veterschoenen van de nieuwe collectie zijn er in mooie pastelkleuren als taupe, grijs en verschillende blauwtinten. Verder wordt er voor deze schoenen gebruikt gemaakt van soepele en toch stevige suède dat de schoen stevigheid biedt, maar dat er ook nog eens heel erg goed uit ziet. De nieuwe loafers en veterschoenen van Fred De La Bretoniere kunnen goed gecombineerd worden met iedere outfit en stijl. Ben jij toe aan nieuwe schoenen? Neem dan dus eens een kijkje binnen de nieuwe collectie van Fred De La Bretoniere!

Fred De La Bretoniere Loafers

Comments are closed.