Shabbies bestaat 10 jaar

Het fantastische schoenenmerk Shabbies Amsterdam werd in 2005 opgericht door modeontwerper Fred De La Bretoniere. Dit jaar viert het merk dus haar 10 jarig jubileum! Het jubileum zal over enkele maanden groots gevierd worden met een unieke show tijdens de Amsterdam Fashion Week in januari.

Shabbies Amsterdam is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een ontzettend populair merk in Nederland. De razend populaire schoenen en laarzen zijn klassiek en comfortabel, maar toch ook stijlvol en elegant. De pasvorm is altijd optimaal Shabbies staan daarnaast bekend om hoe comfortabel ze lopen en de hoge kwaliteit. Dit alles bleek natuurlijk het perfecte recept voor succes te zijn. Het merk kreeg kort na de oprichting daarom ook steeds meer fans. Inmiddels is het merk niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld in Nederland.

De nieuwe Shabbies collectie zal dus getoond worden tijdens een show bij de Amsterdam Fashion Week. De naam van het thema van de show luidt ‘the silver edition’. Dit slaat op het 10 jarig jubileum van het merk maar hint ook naar de opzet van de show. Wat dit precies inhoudt zal duidelijk worden op 26 januari volgend jaar. Ben je erg benieuwd naar de show? Deze kan gelukkig live gestreamd worden, waardoor je thuis mee kunt kijken met wat er gebeurt. Daarnaast verloot het merk 3 x 3 tickets om bij de show tijdens de Amsterdam Fashion Week aanwezig te zijn.

Comments are closed.