Shabbies-sale ook in 2016 op zoek naar sale!

De feestdagen zijn voorbij, de kerstversieringen zijn opgeruimd, en we moeten weer aan het werk of naar school. 2015 is geweest, en het is tijd voor het nieuwe jaar! 2015 was een jaar vol geweldige fashiontrends en prachtige schoenen. We hebben verschillende unieke collecties voorbij zien komen die ieder verrassend, maar toch ook klassiek en vertrouwd waren. Bij Shabbies denk je aan stijl, comfort en kwaliteit, en dat is precies wat het merk geleverd heeft! Daarom zijn wij enthousiast om te zien wat het jaar 2016 ons gaat brengen. In 2016 jaar gaan we vast weer de mooiste collecties en designs zien!

Ook nu het nieuwe jaar begonnen is kun je nog profiteren van flinke kortingen en de mooiste aanbiedingen. Bij de populaire en betrouwbare webshops Omoda en Van Den Assem vind je op dit moment laarzen van Shabbies voor enkel de beste prijzen in de sale! Ben je nieuwsgierig naar deze modellen en ben je op zoek naar een nieuw paar geweldige laarzen, neem dan snel een kijkje in de outlet en bespaar op deze manier een hoop geld! Wat is nou een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen?

Verwacht dit jaar bij ons nog meer mooie schoenen en accessoires van Shabbies Amsterdam, Fretons en Fred De La Bretoniere. Je vindt ze hier natuurlijk weer voor alleen de meest voordelige prijzen! Wij van Shabbies-Sale wensen u een goed 2016, en kijken uit naar een mooi jaar vol prachtige schoenen, succesvolle samenwerkingen en de beste deals!

Comments are closed.