Shabbies Tassencollectie van 2015

Leer is hot en daar is de nieuwe Shabbies tassencollectie van Fred de la Bretonière een bijzonder goed voorbeeld van. Al 40 jaar gebruikt hij plantaardig gelooid leer om zijn schoenen, accessoire- en tassencollecties een unieke persoonlijkheid te geven. De relatief eenvoudige maar robuuste ontwerpen getuigen van een goed oog voor materiaalgebruik en maken de ontwerpen van Fred de la Bretonière zeer gewild.

Bijzonder leer

Hoewel de tassencollectie op klassieke modellen is gebaseerd worden de ontwerpen jaarlijks aan de modetrends aangepast. Het design maakt de tas trendy en het leer maakt hem duurzaam en tijdloos, zo kunt u jarenlang genieten van uw aankoop. De tassencollectie van 2015 gaat van bescheiden handtas tot robuuste schoudertas en er komen verschillende leersoorten en kleuren bij kijken. U kunt bijvoorbeeld  kiezen voor een cognackleurige of zwarte tas van glad leer voor een klassieke look of een lichtgrijze of lichtblauwe structuurleren tas voor een trendy uitstraling. Opvallend dit jaar zijn ook het reptielprintje en de taupe- en geeltinten waarmee Shabbies blijk geeft van een uniek modegevoel.

Perfecte details

Karakteristiek aan de tassencollectie is niet alleen het materiaal maar ook het opvallend gebruik van details. Met een goed geplaatste gesp, ritssluiting of zoom heeft elke tas een unieke uitstraling wat de collectie divers en gemakkelijk in gebruik maakt. Daarnaast worden de schoenen, accessoires en tassen op elkaar aangepast en in dezelfde stijlen en materiaalsoorten gemaakt zodat u deze eenvoudig op elkaar af kunt stemmen. Dat maakt de tassencollectie van Fred de la Bretonière onmisbaar voor Shabbies liefhebbers!

Comments are closed.