Tassen en accessoires van Fred de la Bretonière

Ieder seizoen komt Fred De La Bretoniere weer met een spetterende nieuwe schoenencollectie. Deze collectie past vaak helemaal bij het seizoen van dat moment en het hedendaagse modebeeld. Het is dan ook niet voor niets dat zijn Shabbies razend populair zijn! Maar iets wat soms vergeten wordt, is dat de ontwerper zich niet alléén maar bezig houdt met schoenen. De collecties bevatten namelijk ook super leuke accessoires en tassen die ook absoluut de moeite waard zijn!

Om je outfit en persoonlijke garderobe helemaal compleet te maken heeft Fred de la Bretoniere een uitgebreide accessoires collectie die je bijvoorbeeld eindeloos met je mooie Shabbies kunt combineren. In de collecties van Fred De La Bretoniere kom je naast schoenen daarom ook de mooiste tassen, riemen, portemonnees, agenda’s armbanden en etuis tegen. Net als bij de schoenencollecties wordt er voor de tassen en accessoires enkel gebruik gemaakt van de beste materialen en puur vakwerk. Alle items worden gemaakt van het mooiste en stevigste leer, waardoor je altijd stijlvol voor de dag komt en zo lang mogelijk van je aankoop kunt genieten.

Ga je voor stijlvol en klassiek, of ben je meer een type voor stoer en casual? Bij de collecties van Fred De La Bretoniere maakt het helemaal niets uit wat jouw persoonlijke voorkeur is. Hier heb je het namelijk allemaal! Zo is er voor iedereen wel een mooi paar schoenen of leuke accessoires te vinden.

logo Van den Assem            Omoda logo

groene schoudertas fred de la bretonière

Comments are closed.