De ultieme festival look met Shabbies

De lente is begonnen, en dat is overal aan te merken. In het gras staan vrolijk gekleurde bloemetjes, en buiten schijnt te zon steeds langer en vaker. Wij kunnen dit mooie weer alleen maar van harte verwelkomen! Want nu de zomer dichterbij komt, is het hier in Nederland ook al weer bijna tijd voor het feest- en festivalseizoen.

Ben jij iemand die in de zomer de leukste festivals bij langs gaat om eens echt even lekker te genieten van muziek, zon en gezelligheid? Dan weet je vast hoe fijn het is om een stijlvolle maar toch super comfortabele outfit mee te nemen. En de belangrijkste vraag is dan misschien nog wel; welke schoenen doe je aan? Gelukkig hebben wij het antwoord voor jou gevonden; Shabbies natuurlijk! Bij Shabbies vind je namelijk dé ultieme festivalschoenen. Shabbies staan er namelijk om bekend dat ze super comfortabel en toch ook heel stevig zijn, waardoor jij zonder problemen tot in de late uurtjes op jouw nieuwe schoenen kunt dansen.

De ultieme festival schoen van Shabbies is die met de witte flex zool, die dit seizoen onmogelijk te missen zijn. Het is een stadse variant op de bekendere espadrille, met een nonchalante uitstraling. De schoenen zijn voorzien van stevig elastiek, zachte suèdes, de klassieke Shabbies stitchdown maakwijze, en flexibele rubber zolen. De serie op witte zool is te verkrijgen in denim blauw, olijf, en off-white.

Shabbies schoenen

Comments are closed.