De ultieme winterlaars van Fred De La Bretoniere

Ieder seizoen ben je van één ding verzekerd: Fred De La Bretoniere heeft een geweldige collectie voor je klaarstaan! Het is al weer een tijdje geleden dat de ontwerper van onder andere Shabbies Amsterdam de winter/herfst collectie presenteerde, maar dat neemt niet weg dat wij graag een bepaalde klassieker uit deze collectie in het zonnetje willen zetten. Fred De La Bretoniere heeft namelijk dé ultieme winterlaars ontworpen, die naast comfortabel en warm ook ontzettend stijlvol is.

De hoge zwarte laars is een schoentype die je veel zult terugzien in het huidige modebeeld. Ook in de collectie van Fred De La Bretoniere neemt deze schoen een belangrijke positie in. Het is dan ook niet voor niets dat de laarzen beschreven worden als de ultieme winterlaarzen. Het hoge model en de geweldige materialen zorgen er voor dat de laarzen jouw voeten tijdens de koude wintermaanden goed warm houden, en het profiel aan de onderkant van de zolen zorgt er voor dat jij letterlijk en figuurlijk stevig in je schoenen staat!  Daarnaast kan de klassieke hoge laars met iedere outfit gecombineerd worden.

Net zoals bij alle collecties van Fred De La Bretoniere staat in de herfst/winter collectie naast comfort ook de vertrouwde hoge kwaliteit voorop. Alle schoenen, tassen en accessoires van de herfst/winter collectie van Fred De La Bretoniere zijn gemaakt van natuurlijke leersoorten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geschuurd leer, geprint leer, gesneden leer en suède.  Deze leersoorten worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Mediterrane landen als Portugal, Italië en Spanje.

Fred de la bretoniere laarzen

Comments are closed.