Welke shabbies tas past bij jou?

Fred De La Bretoniere heeft met zijn populaire merk Shabbies Amsterdam niet alleen een geweldige schoenenlijn op de markt gezet, maar ook prachtige accessoires en tassen. De tassen van de vooruitstrevende ontwerper zijn mooi, functioneel en stevig. Voor iedereen is er wel een leuke tas Fred De La Bretoniere of Shabbies tas te vinden, maar het is dan natuurlijk wel handig om ook te weten welke soort tas goed bij jouw figuur past en hoe je die het best kunt dragen!

Één van de populairste tassensoorten van Shabbies is de schoudertas. Bij schoudertassen is het erg belangrijk dat het accent op de juiste plek gelegd wordt, omdat je anders de nadruk legt op de verkeerde plekken. Heb je wat bredere heupen, dan is het bijvoorbeeld niet slim om de schoudertas op dezelfde hoogte te laten hangen. Daarnaast staat een tas met wat hoekige vormen mooier bij iemand met een wat steviger figuur. Ben je heel slank en lang? Dan zijn de Shabbies tassen met ronde vormen voor jou een betere keuze. Ook kun je er dan voor kiezen om een tas te kopen van een groot formaat. Wanneer je wat korter bent zal een kleinere tas waarschijnlijk mooier bij je staan.

Een goede tip om zeker te weten dat je een geschikte tas koopt, is even in de spiegel kijken. Zo weet je namelijk meteen of de tas goed bij je lichaamstype past en of de tas bijvoorbeeld op de juiste plek hangt. Houd ook rekening met de gelegenheid waar je de tas voor koopt. Wanneer je een leuke Shabbies tas koopt die bedoeld is voor dagelijks gebruik, dan moet deze natuurlijk stevig zijn en genoeg ruimte bieden voor al je spullen. Neem je doorgaans maar weinig spullen mee? Dan kan een klein tasje voldoende zijn.

Wil je een tas kopen? Ga dan naar the Little Green bag of Omoda

Comments are closed.