De wintermaanden komen eraan

Kerst

Ondanks dat de herfstcollectie nog prima kan, kunnen we er met de temperaturen van afgelopen dagen echt niet langer omheen: de winter komt eraan. Dat betekent koud weer en misschien zelfs wat sneeuw. Wie weet kunnen we dit jaar wel een witte kerst verwachten. De wintermaanden zijn immers niet alleen maar koud en nat. De feestdagen, zoals kerst en oud en nieuw, zorgen voor gezelligheid en warmte. Gelukkig heeft Shabbies voor elk weertype een geschikte schoen.

Stevige hybride boots of sierlijke enkellaarzen

Eerder schreven we al over de hybride boot. Dit relatief nieuwe model van Shabbies is bij uitstek geschikt voor nat weer. De zool van deze stoere laars is namelijk gelijk aan de zool van een sneaker. Zo kan ie tegen een drupje regen of een sneeuwbui. Door de stevige bovenkant is de hybride boot ook lekker warm. Ook de bikerboot is nieuw in de collectie van Shabbies. Deze laars is uitermate geschikt voor koud weer en u kunt er dus prima mee naar buiten. Ook voor de feestdagen is dit laarsje echter perfect. Een bikerboot onder een jurkje is namelijk helemaal de trend van nu. Gaat u toch liever voor een klassieke look? Uiteraard staan de enkellaarzen met hak ook hartstikke mooi onder uw kerstoutfit.

Shoppen vanuit uw luie stoel

Al deze fantastische schoenen kunt u nu lekker online kopen bij Omoda en Van den Assem. Zorg ervoor dat u op tijd uw bestelling plaatst. Zo weet u zeker dat u uw paar winterschoenen op tijd in huis hebt. Bij Shabbies vindt u wat u zoekt voor de wintermaanden en de feestdagen. Voor elke gelegenheid een geschikte schoen.

Comments are closed.