Zomersale bij van den Assem en Omoda

Wat er nog leuker is dan het kopen van een leuke paar nieuwe schoenen? Schoenen kopen die in de sale zijn natuurlijk! En laten de populaire webshops Omoda en Van Den Assem nou net topmerken als Shabbies Amsterdam en Fred De La Bretoniere in de sale hebben.

Dankzij de fijne sale bij Omoda en Van Den Assem kun je profiteren van flinke kortingen en prijsdalingen. Hierdoor heb je nu de mogelijkheid om je mooie Shabbies alleen voor de allerbeste prijzen aan te schaffen. Misschien heb je al wel een tijdje dat éne leuker paar Shabbies op het oog, of misschien ben je gewoon toe aan een paar nieuwe schoenen. Het is hoe dan ook nú het perfecte moment om je persoonlijke garderobe uit te breiden!

Zowel bij Omoda als Van Den Assem kom je in aanraking met een ruim aanbod in schoenen van Shabbies en Fred De La Bretoniere. Hierdoor heb je de keuze uit een uitgebreide collective, en is er voor iedereen wel een geschikt paar te vinden. Hoge hakken, platte zolen, opvallende kleuren of juist subtiel en klassiek; wat je stijl ook is, in de Shabbies sale van webshops Omoda en Van Den Assem vind je het gegarandeerd.

logo Van den Assem            Omoda logo

Comments are closed.