Shabbies Laarzen

Shabbies is binnen een paar jaar één van de grootste laarzen merken geworden van Nederland. Hieronder kun je lezen wat de kenmerken zijn van de Shabbies laarzen en kun je het gehele laarzen assortiment zien.

Vind direct de Shabbies laarzen sale in jouw maat

maat 35maat 36maat 37maat 38maat 39maat 40maat 41maat 42

Klik hier voor het gehele Shabbies laarzen assortiment!

 

Of ga direct naar de Shabbies pagina van jouw webshop

Omoda Logo mooieschoenen.nl  Van Arendonk

Shabbies enkellaarzen

Shabbies staat bekend om de hoge laarzen. Ze hebben echter ook vele enkellaarzen in hun collectie. Deze enkellaazen kun ook in de zomer prima gedragen worden. De enkellaarzen zijn in vele kleuren verkrijgbaar zoals cognac en grijze. De enkellaarzen zijn altijd van leer gemaakt. Dit is van hoogwaardige leer zodat je lang met laarzen kunt. Shabbies staat erom bekend dat ze lekker warm zijn voor je voeten. Dit klopt, alleen Shabbies heeft ook een aantal laarzen die van dun leer zijn. Deze zijn juist meer geschikt voor de lente en de zomer.

shabbies laarzen

shabbies laarzen

Shabbies Hoge laarzen

Shabbies is bekend geworden met de hoge laarzen. In deze hoge laarzen is ook bijna altijd leer in verwerkt. In de laarzen is vaak ook vacht verwerkt zodat je voeten niet koud worden. Daarbij  loopt het erg comfortabel. Zoals eerder genoemd, ze hebben wel dunnere materialen gebruikt zodat je ook prima in de  zomermaanden kunt lopen op je schoenen.

Shabbies Laarzen met hoge hakken of lage hakken

Deze keuze hoef je niet maken, de laarzen collectie van dit jaar zijn namelijk met lage hakken of geen hakken. Shabbies heeft hier bewust voor gekozen, zij richten meer op fashion en comfort. Toch zijn er wel een aantal laarzen die je prima aan kunt doen op je werk en voor zakelijke momenten.

Op shabbies-sale is het laarzen assortiment zeer uitgebreid. De kleuren variëren van lichtbruin, grijs en zwart. Kijk gerust het assortiment door, er staan ongetwijfeld laarzen die goed bij jou passen.