Shabbies sandalen & slippers

In de zomercollectie van Shabbies Amsterdam en Fred de la bretoniere zijn dit jaar veel slippers en sandalen te vinden. Hieronder vind je de gehele collectie, klik op meer info om naar de juiste webshop te gaan:

 

Slippers zijn een comfortabele en simpele soort schoeisel die veel variaties kent. De collectie bestaat uit makkelijke teenslippers die perfect zijn voor een lekker dagje op het strand, en super comfortabele slippers die op hun plaats worden gehouden door een band over de voet. Beide soorten slippers zijn uitermate geschikt om te dragen in de zomer, en horen in iedere garderobe thuis. De slippers zijn voornamelijk ontworpen met simpele designs en subtiele kleuren, maar hebben vaak een opvallend detail in de ontwerpen verwerkt die de slippers net even iets extra’s geeft.

Shabbies en Fred de la bretoniere sandalen

Sandalen zijn de perfect uitkomst voor vrouwen die op zoek zijn naar geschikt schoeisel voor in de warme zomermaanden en iets zoeken dat comfortabeler en minder onhandig loopt dan de meeste slippers. Sandalen heb je in oneindig veel soorten en stijlen. In de collectie van Shabbies kun je verschillende ontwerpen en designs vinden. Ook wordt er bij Shabbies sandelen veel gebruik gemaakt van een grote diversiteit aan kleuren. De collectie bestaat uit opvallende modellen met een sleehak en felle knalkleuren, en subtiele en comfortabele platte sandalen waar je in de zomer lekker lang op kunt lopen. Ook bevat de collectie enkele sandalen met een hoge hak, die je perfect kunt combineren met een super sexy zomerjurkje. Steel de show tijdens de vele feestjes die in de zomer gegeven worden met je fantastische sandalen van Shabbies!

Fred de la bretoniere slippers en sandalen

Ook van Fred de la bretoniere hebben we vele slippers en sandalen in de collectie. Deze collectie onderscheidt zich van Shabbies door de uitdagende uitstraling. Fred de la bretoniere heeft zijn best gedaan om een zeer uitgesproken maar ook een zeer complectie te maken. Check onze winkel en kijk je ogen uit!