Over Shabbies

Je ziet er stijlvol uit en elegant uit met Shabbies schoenen. Je vindt  een groot assortiment van afgeprijsde Shabbies op Shabbies-sale.nl.

Je hebt een lekkere dag vrij en je gaat een dagje winkelen. Welke kleding doe je dan aan? Dit is altijd lastig, het is een mooie dag dus je wil je niet te warm kleden. Maar het is ook geen zomerdag. Na je hele kast leeg gehaald te hebben kom je op het meest kritische punt, je namelijk niet bedacht of je schoenenassortiment wel bij de kleding past. Je wilt schoenen die lekker lopen, maar je wil er wel stijlvol en modieus uit zien. Je bekijkt naar de schoenenkast, je bent bijna ten einde raad, tot dat.. Je Shabbies ziet!

Jij en vriendinnen hebben een avondje stappen gepland! Je hebt er zin aan en je hebt je voorgenomen om de avond de show te stelen. Je wilt er op je mooist uit zien! Daarbij wil je ook fijne schoenen waarmee je kunt dansen. Je denkt meteen aan je Shabbies. Natuurlijk moet je ook kleding hebben die goed bij je schoenen past. Jij bent echter gerust. Je Shabbies passen namelijk prima bijna bij elk kledingstuk!

Het is zo’n doordeweekse dag. De wekker gaat vroeg, maar eigenlijk wil je nog verder slapen. Na drie keer op snooze te hebben gedrukt ga je met tegenzin toch uit bed. Na een douche te hebben genomen en een ontbijtje sta je voor de kast? Je kleding heb je al klaar liggen, maar welke schoenen? Daar je zie ze staan, Shabbies!

Het maakt dus niet uit in de kroeg , in de stad of aan het werk, met Shabbies steel je altijd de show. Shabbies heeft een ruim assortiment. Ze hebben kleuren die variëren van gewoon tot opvallend. Het is echter nooit ‘te’. Een schoen met karakter wordt het ook wel vaak genoemd.

Waarin Shabbies zich ook in onderscheidt dat de schoenen op vele manier is te dragen. Het past bijna elke kledingstuk. Wat ook heel belangrijk, de schoenen passen perfect om je voet. Het loopcomfort is dus in een woord ‘geweldig’.

Shabbies komt van ontwerper Fred de la Bretonière. Fred de la Bretonière heeft een rijke geschiedenis op het gebied van schoenen en tassen. Fred de la Bretonière heeft meerdere prijzen gewonnen, hij is zelfs 1976 uitgeroepen tot beste tassen- en schoenenontwerper van Nederland uitgeroepen. In al die jaren is hij altijd een van beste ontwerpers gebleven met een onuitputtelijke geest van creativiteit. Dit wordt ook weer bewezen met Shabbies!!