Zomercollectie

Shabbies staan toch met name als winterschoenen, dit is echter niet terecht Fred de la Bretoniere (waar Shabbies onderdeel van is) heeft een uitgebreide mooie zomercollectie. De sneakerlijn valt onder de merknaam Fretons. Fretons heeft schoenen voor vrouwen, maar ook voor mannen. De Fretons lijn onderscheidt zich door het casuale uiterlijk, stevige materialen en het loopgemak. Fred de la Bretoniere heeft nog een andere die valt onder de algemene naam Fred de la Bretoniere. Deze mooie collectie bestaat uit ballerina schoenen, laarzen, maar ook sandalen en slippers van Fred de la Bretoniere .

Zaten jouw schoenen er niet bij, kijk op (klik op het plaatje om naar de webshop te gaan)?

Omoda Logo mooieschoenen.nl  Van Arendonk

In de menubalk kun je kiezen welke specifieke collectie je wilt bekijken. Wil je de gehele collectie bekijken dan kun je dat hieronder vinden. Ga je toch voor de Shabbies, klik dan op de link en je wordt naar de goede pagina geleid.

Slippers, sandalen of Fretons?

Door de gevarieerde collectie is er voor iedereen wel een geweldig paar Shabbies sandalen of slippers te vinden of een mooie Fretons sneaker. De sandalen, slippers en sneakers staan fantastisch bij elke outfit, en zijn daardoor eindeloos te combineren met verschillende kledingstukken en looks. Shabbies en Fred de la Bretoniere maken je zomergarderobe compleet!

Espradilles altijd een goed keus!

Espradilles zijn een combinatie tussen sandalen en comfortabele instappers, en komen oorspronkelijk van de Pyreneeën. De zool van deze schoenen wordt gemaakt van touw, en wordt in sommige gevallen extra verstevigd met een hele dunne rubberen laag aan de onderkant van de zool. De rest van de schoenen wordt gemaakt van stevig canvas of katoen. Door de combinatie van het model en het gebruik van deze luchtige stoffen zijn espradilles de ideale soort schoenen voor in de warme zomermaanden. Met die reden heeft Shabbies een prachtige espradilles collectie uitgebracht.

De espradilles van Shabbies zijn voorzien van unieke prints en originele designs. In de vrouwencollecties zijn met name repielenprints een belangrijke factor. De print wordt in het canvas of katoen gedrukt om de illusie van ‘schubben’ te creëren. Het kleurgebruik is divers, en varieert van donkere kleuren zoals zwart tot subtiele en lichte kleuren als beige en wit. Dit geldt ook voor de espradilles herencollecties. Ook hier zien we de reptielenprint vaak voorbij komen.